Privacy IOBCR


De Zigeuner / IOBCR hecht belang aan uw privacy.
In geval de gebruiker van de website om persoonlijke informatie gevraagd wordt:
De verantwoordelijke voor de verwerking, respecteert de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van de persoonlijke gegevens.
De door u meegedeelde persoonsgegevens zullen gebruikt worden voor volgende doeleinden: (bv. ons klantenbeheer, verwerking van bestelling, versturen van nieuwsbrieven, om u op de hoogte te houden van onze activiteiten, reclame- of marketingdoeleinden ...)
U beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens.

Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan De Zigeuner, Industrielaan 7, 3590 Diepenbeek gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens.
Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

In geval van gebruik van gegevens voor direct marketing: u kan zich kosteloos verzetten tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing.
Hiertoe kan u zich steeds richten tot De Zigeuner of mailen naar info@dezigeuner.be
Uw persoonsgegevens zullen niet worden doorgegeven aan derden.

De Zigeuner / IOBCR kan anonieme of geaggregeerde gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals browser type of IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar de website van De Zigeuner gekomen bent, of waarlangs u die verlaat.
Dit maakt het ons mogelijk de website van De Zigeuner/IOBCR permanent te optimaliseren voor de gebruikers.

Tijdens een bezoek aan de site worden geen cookies op de harde schijf van uw computer geplaatst.